Mavro in de rol van graffiti beschermer

Mavro in de rol van graffiti beschermer

Mavro in de rol van graffiti beschermer Giraffi Graffiti Removers

Geschreven door:

Een innoverend project van het bedrijf Mavro uit Zaltbommel. Het bekende Waterplein in Zaltbommel is omgetoverd tot een multifunctioneel JOP (Jongeren Ontmoetingsplaats) en waterbassin. De artistieke bijdrage is geleverd door graffiti-kunstenaar Jeroen Vromans en de kunstklas van Cambium College.
De nieuwe JOP, ook te benutten als waterbassin, is in september jl. opgeleukt en duurzaam beschermd. De ontmoetingsplaats is vooral bestemd voorde pannavoetbal en free running activiteiten.
Door de gezamenlijke inzet van Jeroen Vromans en de kinderen uit de kunstklas is een fraaie hangplek voor jongeren gecreëerd.

Uiteraard verdient zo'n mooi kunstwerk een speciale bescherming tegen vervuiling en weersinvloeden. De lokale specialist ProNed heeft als samenwerkingspartner een duurzame anti-graffiti coating aangebracht, nu eens niet om graffiti makkelijk te verwijderen, maar juist om het te bewaren.

Deze kunstwerk is geconserveerd met het Mavro product GRAFFITIGUARD PERMANENT.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Super mooi! - Giraffi Graffiti Removers

Super mooi!

14 april 2020 - A mysterious artist has thanked NHS workers in a Banksy-style painting (Image: Marie... lees verder »

Mavro in de rol van graffiti beschermer - Giraffi Graffiti Removers

Mavro in de rol van graffiti beschermer

14 oktober 2019 - Een innoverend project van het bedrijf Mavro uit Zaltbommel. Het bekende Waterplein in Zaltbommel is omgetoverd tot een multifunctioneel JOP (Jongeren Ontmoetingsplaats) en waterbassin. De artistieke... lees verder »