Notice: Undefined index: screenshot in /var/www/vhosts/hwcms.nl/httpdocs/cdn/templates/design3/includes/blogbericht.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/hwcms.nl/httpdocs/cdn/templates/design3/includes/blogbericht.php on line 98

Mavro in de rol van graffiti beschermer

Mavro in de rol van graffiti beschermer

Mavro in de rol van graffiti beschermer Giraffi Graffiti Removers

Een innoverend project van het bedrijf Mavro uit Zaltbommel. Het bekende Waterplein in Zaltbommel is omgetoverd tot een multifunctioneel JOP (Jongeren Ontmoetingsplaats) en waterbassin. De artistieke bijdrage is geleverd door graffiti-kunstenaar Jeroen Vromans en de kunstklas van Cambium College.
De nieuwe JOP, ook te benutten als waterbassin, is in september jl. opgeleukt en duurzaam beschermd. De ontmoetingsplaats is vooral bestemd voorde pannavoetbal en free running activiteiten.
Door de gezamenlijke inzet van Jeroen Vromans en de kinderen uit de kunstklas is een fraaie hangplek voor jongeren gecreëerd.

Uiteraard verdient zo'n mooi kunstwerk een speciale bescherming tegen vervuiling en weersinvloeden. De lokale specialist ProNed heeft als samenwerkingspartner een duurzame anti-graffiti coating aangebracht, nu eens niet om graffiti makkelijk te verwijderen, maar juist om het te bewaren.

Deze kunstwerk is geconserveerd met het Mavro product GRAFFITIGUARD PERMANENT.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.