Graffiti verwijderen: Removers & cleaners

Graffiti verwijderen: Removers & cleaners - Giraffi Graffiti Removers

Graffiti verwijderen? Schakel altijd een specialist in.
U wordt geconfronteerd met een graffiti op de gevel van uw nieuw kantoorpand. Een straatartiest heeft zichzelf uitgenodigd om zijn tag achter te laten op een treinstel of een metro passage. Als ondernemer of een privé persoon besluit u dat stukje graffiti te laten verwijderen. Waar dient u rekening mee te houden?

Ondergrond is bepalend.
Wat belangrijk is om te bepalen met welke kosten u geconfronteerd gaat worden, is de grootte van de aangebrachte graffiti. Welke manier van het schoonmaken het beste is, hangt mede af van de ondergrond waarop het aangebracht is. Ook is het van belang om te bepalen of u na het schoonmaken een extra coating laag wilt laten aanbrengen om uw eigendommen te beschermen voor de volgende bezoek van de sprayers. Uiteraard brengt het aanbrengen van een extra beschermende laag extra kosten met zich mee, maar het is toch een slimme beslissing om dat te doen, zeker wanneer de kans dat de straatkunstenaars bij u terugkeren groot is.

Er zijn diverse manieren om graffiti te verwijderen, bijvoorbeeld stoomcleanen, reinigen met een speciaal anti-graffiti reinigingsmiddel, een hogedruk reiniging of stralen.
Wilt u een graffiti verwijderen, schakel dan altijd een specialist in. Het gaat er immers om de graffiti te verwijderen zonder beschadiging van uw gevel of object.

Super mooi! - Giraffi Graffiti Removers

Super mooi!

14 april 2020 - A mysterious artist has thanked NHS workers in a Banksy-style painting (Image: Marie... lees verder »

Mavro in de rol van graffiti beschermer - Giraffi Graffiti Removers

Mavro in de rol van graffiti beschermer

14 oktober 2019 - Een innoverend project van het bedrijf Mavro uit Zaltbommel. Het bekende Waterplein in Zaltbommel is omgetoverd tot een multifunctioneel JOP (Jongeren Ontmoetingsplaats) en waterbassin. De artistieke... lees verder »